Vaření ze zbytků: Tipy, jak proměnit staré ingredience v nové pokrmy

vaření ze zbytků

Stává se vám někdy, že zůstane kousek masa, rýže nebo zeleniny a vy nevíte, co s tím? Plýtvání potravinami je časté, ale dá se mu předejít jednoduchými triky. Vaření ze zbytků může být nejen kreativní a chutné, ale také šetrné k vaší peněžence i životnímu prostředí. Pojďme se podívat, jak z malých zbytků udělat nové …

Pokračovat ve čteníVaření ze zbytků: Tipy, jak proměnit staré ingredience v nové pokrmy

Fermentované potraviny doma: Udělejte si zdravou radost!

Správně vyvážená střevní mikroflóra je kriticky důležitá pro naše dlouhodobé zdraví. A to hlavně na podzim a v zimě, kdy tělo bojuje proti nejrůznějším patogenům a potřebuje kvůli tomu silný imunitní systém. Proto se dnes podíváme na to, jaké fermentované potraviny si můžete připravit spolu se svou rodinou. Tak pojďme na to! Říká se, že …

Pokračovat ve čteníFermentované potraviny doma: Udělejte si zdravou radost!